Altijd op voorraad en de laagste prijzen voor Sanitair en Verwarming
 
 

Viessmann Vitodens 333 WS3A CW6 6.6-26KW

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 4.460,00

Aanbiedingsprijs: € 1.250,00Viessmann Vitodens 333W

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Viessmann Vitodens 333W

Waarom kiezen voor een Viessmann Vitodens 333 WS3A?

Viessmann is het topmerk in Duitsland. U kunt het vergelijken met Nefit of Remeha. Deze ketels zijn speciaal voor Nederland gemaakt en gekeurd. Dus ook alleen in Nederland te gebruiken. Viessmann zal in korte tijd ook Nederland veroveren met zijn hoge kwaliteits en energiezuinige ketels.

De Vitodens 333 WS3A is een toestel op gas met modulerende Matrix-compact gasbrander. Voor open en gesloten werking.Met geíntegreerde, eronder liggende laadboiler, 86 liter, voor hoog tapwater comfort.

Heeft U veel ruimte nodig om een Vitodens 333 WS3A te kunnen plaatsen?

De afmetingen van een Vitodens 333 WS3A zijn compact. Met een hoogte van nog geen 140 cm past deze perfect onder een schuin dak of in een nis.

Is de Viessmann Vitodens 333 WS3A milieuvriendelijk?

De MatriX-compact gasbrander garandeert een milieuvriendelijke werking met een minimale uitstoot van schadelijke stoffen. In combinatie met de warmte wisselaar van roestvast staal en de tapwaterboiler zorgt deze er bovendien voor dat altijd warm water met de gewenste temperatuur beschikbaar is.

De voordelen als U kiest voor een Viessmann Vitodens 333 WS3A

Complete, compacte HR-ketel Hoge warmwater comfort CW6 RVS- radial-verwarmingsoppervlak: efficiënt, zelfreinigend en duurzaam Gebruiksrendement: tot 109% Extreem lage uitstoot van schadelijke stoofen door MatriX-compact gasbrander.

Hoe lang heb ik garantie?

5 jaar garantie op alle onderdelen die wegens productie- en/of fabricage fouten binnen een periode van 5 jaar vervangen zijn, exclusief slijtende delen. 10 jaar garantie op de Viessmann warmtewisselaar gerekend vanaf de productie datum.

Installeren?

Als U het besluit zou nemen om een HR-ketel te kopen. Hebben wij een installateur die het voor u kan plaatsen/installeren en onderhouden. Dit ook tegen een redelijke prijs. Deze monteur is echter niet in dienst van Vallarta en eventuele prijs- en/of service afspraken zullen in overleg met de installateur gebeuren.

Hoe wordt mijn Viessmann Vitodens 333-WS3A bezorgd?

Grote en zware producten worden veelal worden verzonden met het transportbedrijf Dollevoet Expeditie. Er wordt alleen op werkdagen en tijdens kantooruren bezorgd. Vallarta.nl levert alleen volledige bestellingen en geen deelleveringen. Wanneer uw bestelling compleet is, wordt u per email of telefoon benaderd voor het maken van een bezorgafspraak. Indien u een datum heeft ingepland, kunt u op de dag van levering voor een tijdsindicatie telefonisch contact opnemen met onze vervoerder. Wanneer u op de afgesproken afleverafspraak niet aanwezig bent en onze vervoerder een tweede keer uw bestelling moet afleveren, dan kunnen bijkomende leveringskosten worden gerekend.

Extra informatie

Afmeting (lxbxh) 142.5x60x59.5