Altijd op voorraad en de laagste prijzen voor Sanitair en Verwarming
 
 

Viessmann Vitodens 222-W WS2A CW5 4.8-19KW

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 2.100,00

Aanbiedingsprijs: € 799,00viessmann vitodens 222

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • viessmann vitodens 222

Waarom kiezen voor een Viessmann Vitodens 222-W WS2A?

Viessmann is het topmerk in Duitsland. U kunt het vergelijken met Nefit of Remeha. Deze ketels zijn speciaal voor Nederland gemaakt en gekeurd. Dus ook alleen in Nederland te gebruiken. Viessmann zal in korte tijd ook Nederland veroveren met zijn hoge kwaliteits en energiezuinige ketels.

Met de vitodens 222-W biedt Viessmann een enorm plaats besparend, compact HR-wandtoestel voor hoge warmwater-comforteisen. Het toestel bestaat uit de beproefde Inox-Radial-warmtewisselaar van roestvast staal, de modulerende MatriX-cilinderbrander evenals de automatische verbrandingsregeling Lambda Pro Control. Het toestel is vooral aan te raden voor de installatie in de nieuwbouw en bij renovatie en kan ook in erg kleine ruimten gemakkelijk worden geplaatst. Robuuste brander met een lange levensduur De zelf ontwikkelde en zelf vervaardigde MatriX-cilinderbrander onderscheidt zich door zijn MatriX-structuur van roestvast staal met een lange levensduur. De geïntegreerde verbrandingsregeling Lambda Pro Control past automatisch de verbranding bij wisselende gastypes aan.

Het bedieningscomfort van een Viessmann Vitodens 222-W CW5

Hoog bedieningscomfort. Instellingen die continu moeten gebeuren, voert de Vitotronic automatisch uit. Zo wordt het temperatuurniveau constant geregeld in functie van de buitentemperatuur, wordt de doeltreffendheid van de verbranding permanent aangepast aan de externe omstandigheden en vindt de omschakeling tussen zomer- en wintertijd automatisch plaats.

Wat zijn de voordelen als U kiest voor een Viessmann Vitodens 222-W CW5 ?

Profiteer van de volgende voordelen Bijzonder plaats besparend, compact HR-toestel op gas met geïntegreerde laadboiler van roestvast staal Normrendement tot 109 % (Hi) door Inox-Radial-oppervlak van roestvast staal Inox-Radial-verwarmingsoppervlak van roestvast staal met zelfreinigingeffect van de gladde oppervlakken door gelijkgerichte stroming van rookgas en condenswater MatriX-cilinderbrander met lange levensduur door MatriXstructuur van roestvast staal ongevoelig bij een hoge temperatuurbelasting Lambda Pro Control verbrandingsregeling voor alle gastypes. Stille werking door laag ventilatortoerental Hoog warmwatercomfort direct beschikbaar Hoog continu vermogen van warm water door boilerlading.

Hoe lang heb ik garantie?

5 jaar garantie op alle onderdelen die wegens productie- en/of fabricage fouten binnen een periode van 5 jaar vervangen zijn, exclusief slijtende delen. 10 jaar garantie op de Viessmann warmtewisselaar gerekend vanaf de productie datum.

Installeren?

Als U het besluit zou nemen om een HR-ketel te kopen. Hebben wij een installateur die het voor u kan plaatsen/installeren en onderhouden. Dit ook tegen een redelijke prijs. Deze monteur is echter niet in dienst van Vallarta en eventuele prijs- en/of service afspraken zullen in overleg met de installateur gebeuren.

Hoe wordt mijn Viessmann Vitodens 222-W bezorgd?

Grote en zware producten worden veelal worden verzonden met het transportbedrijf Dollevoet Expeditie. Er wordt alleen op werkdagen en tijdens kantooruren bezorgd. Vallarta.nl levert alleen volledige bestellingen en geen deelleveringen. Wanneer uw bestelling compleet is, wordt u per email of telefoon benaderd voor het maken van een bezorgafspraak. Indien u een datum heeft ingepland, kunt u op de dag van levering voor een tijdsindicatie telefonisch contact opnemen met onze vervoerder. Wanneer u op de afgesproken afleverafspraak niet aanwezig bent en onze vervoerder een tweede keer uw bestelling moet afleveren, dan kunnen bijkomende leveringskosten worden gerekend.

Extra informatie

Afmeting (lxbxh) 48x60x90