Altijd op voorraad en de laagste prijzen voor Sanitair en Verwarming
 
 

Wc

Welke mogelijkheden zijn er bij het kiezen van een toilet?

Diepspoel en vlakspoel.

Diepspoel en vlakspoel hebben te maken met de inhoud van het toilet. Het snelst gezegt: diepspoel is de zgn. 'plonspot', alles komt rechtstreeks in het water, waar vlakspoel een plateautje heeft.

Quickrelease en softclose.

Quickrelease en softclose of softclosing zijn functies van een toiletbril. Quickrelease is het snel los kunnen halen van de complete zitting, vaak door er gewoon een ruk aan te geven. Zo kan je het toilet makkelijk schoonmaken. Softclose betekend dat de bril langzaam dichtvalt als je hem dichtklapt. Je hoeft dan niet meer bang te zijn dat hij met een klap op de wc terecht komt.

Vuilafstotend, Ceramic+, Ceratect, Wondergliss enz.

Bijna alle fabrikanten bieden hun keramiek ook aan met een vuilafstotende laag, deze laag zorgt ervoor dat de buitenkant wat gladder wordt (op microscopisch niveau) waardoor vuil minder makkelijk blijft hangen en mocht het blijven zitten komt het makkelijk los. Iedere fabrikant heeft een eigen benaming voor deze laag. Villeroy en Boch noemt het Ceramicplus, Sphinx Ceratect en Duravit weer Wondergliss. Uiteindelijk doen ze allemaal (ongeveer) hetzelfde. Wel is deze laag slijtagegevoelig. Na verloop van (lange)tijd wordt de werking minder.

Hoe compleet zijn de toiletten?

Indien een toilet niet in de 'complete sets' categorie staat gaat het alleen om de pot. Er zit geen toiletbril reservoir of andere benodigdheden bij, tenzij dit erbij staat. Wel zijn de bijbehorende artikelen erbij te vinden.

Artikelen 10 tot 10 van 10 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 10 tot 10 van 10 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren